Anslut dig till vårt nätverk!

Business Information

Ny investeringsplattform för blockchain lanserad

DELA MED SIG:

publicerade

on

XHYRE, en nästa generations teknikleverantör för Global Asset Enhanced Marketplace-plattform baserad på blockchain, lanserade nyligen sin senaste produkt Harimaumint.com vid Blockchain Economy Summit som hölls i London den 28 februari. Konferensen, utropad som världens största blockchain-konferens, visade sig vara en utmärkt plattform för XHYRE att visa upp sin innovativa produkt för en bred publik.

"Harimaumint.com är en heltäckande handelsplattform där investerare kan hantera sin förmögenhet med lätthet. Det är en one-stop-shop för alla handlare, som vänder sig till både nybörjare och experter på handlare. Vår handelsplattform, Harimau Mint Capital, drivs av XHYRE, vårt Storbritannien-baserade företag, ger tillgång till handel med Forex-metaller, guld, derivat, aktier, obligationer och kryptovalutor. Produkten är designad för att vara användarvänlig, vilket gör den tillgänglig för både nybörjare och erfarna investerare.

"Vår plattform har copy trading, vilket gör det möjligt för oerfarna handlare att följa vår topplista med etablerade marknadsledare. De kan replikera dessa experters affärer och dra nytta av deras framgång.

"Vårt huvudkontor är baserat i London, Canary Wharf, och vi har även verksamhet i Malaysia, Dubai, Indonesien, Vietnam och Brunei, vilket gör att användare från hela världen kan dra nytta av vår plattform.

"Vi erbjuder också ett guldtillgångsbackat mynt, ett stabilt mynt som gör det möjligt för investerare att köpa fysiskt och digitalt guld. Vi erbjuder guldtackor och -mynt från 0.1 gram till 1 kilogram.

"Sammantaget säkerställer Harimaumints användarvänliga design enkel navigering och användning, vilket gör det till en go-to-plattform för investerare som söker en sömlös handelsupplevelse."

Annons

Dela den här artikeln:

Trend