Anslut dig till vårt nätverk!

Business Information

Utforska HUBBURGER: A Revolutionary Blockchain-based Project

DELA MED SIG:

publicerade

on

Blockchain Economy Summit, som ägde rum den 28 februari i London, är världens största blockchain-konferens som lockar en global publik. Evenemanget var en utmärkt plattform för företag att visa upp sina innovativa produkter, och Maciej Sagal, VD för Hubberger, pratade med CoinReporter om sitt företags användning av blockchain-teknik

"Vårt blockchain-projekt är väldigt unikt. Det är ett annat tillvägagångssätt än de flesta andra projekt där ute. Vi har fyra NFT-samlingar och verktygstoken. Även om marknaden har varit nere den senaste tiden, planerade vi vår tokenomics innan marknadskraschen. Jag kände att vi behövde göra något annorlunda, så vi använde NFTs för den första insamlingsomgången för vårt marknadsföringsprojekt. Många projekt har verktygstokens som inte kan användas som verktyg, vilket påverkar deras värde. Detta är den största punkten som vi behöver förändra.

"Vilken blockchain använder du?"

"Vi använder Ethereum för NFT och utility token. Vi har över ett års tid, och med allt som förändras snabbt på krypto- och världsmarknaderna, måste vi välja den bästa vägen framåt för våra investerare och oss själva."

"Regler kan bromsa ett projekt om de är dåliga, men om reglerna är bra kan de öka förtroendet för projektet och kryptovalutan. Jag är till exempel en förespråkare för medicinsk marijuana i Polen. Många trodde från början att det inte kunde det. regleras, men vi reglerade det så småningom, vilket var ett bra steg för branschen. Vi kickstartade branschen eftersom det inte fanns någon industri i Polen. Det var ett hårt jobb att få till denna konservativa regeringslag under lagstiftningen. Det tog oss fyra år och två år ägnades endast åt frågan om medicinsk marijuana, från projektets början till presidentens tecken. Det finns en dynamisk situation på kryptomarknaden och världsekonomimarknaden. Vi behöver tid för innovationer och vi behöver också experter. Vi går till parlamentet som experter, och vi har de bästa läkarna, vetenskapsprofessorerna och universiteten bakom oss. Vi strävar efter att hjälpa patienter som behöver det."

"Är du verksamhet globalt?"

"För närvarande är vi endast verksamma i Polen med offlineaffärer. Vi är inte bara en marknadsplats. Vi har ett utbildningscenter, en kryptosektion, franchisebutiker och varuautomater. Vi implementerar för närvarande ett maskinmonteringsprojekt varuautomater på bensinstationer, och det här är exklusiva nyheter för dig idag. Nästa vecka kommer vi att ta ut det till pressen. Föreställ dig att du går till en bensinstation och kan köpa medicinsk cannabis. För kryptogemenskapen, om någon gillar medicinsk cannabis, kan de stödja vår verksamhet genom att köpa NFT från varuautomater i franchisemodellen och få del av vinsten. Det är den första verksamheten inom cannabis där du lagligt kan dela dina pengar med investerare."

Annons

"Blockchain hjälper oss att bygga en stor och stark gemenskap över hela världen. Det handlar inte bara om pengar. Cannabis är en snabbväxande ekonomisektor som är resistent mot yttre faktorer. Det finns många människor som tycker om att röka gräs, och cannabis är inte bara för att röka. Det har industriell hampa för kläder, CBD-oljor för människors hälsa, cancerbehandling och den kan användas för husdjur. Det är en mycket decentraliserad industri och du kan inte hitta något på Google. Vi strävar efter att vara den verkliga marknadsplatsen där du kan annonsera och få kontakt med cannabisindustrin. Vi känner till denna industri från vår erfarenhet och vi har inga konkurrenter för tillfället.
Vi har esoteriska specifikationer för utbildning av läkare via en skola för läkarna. Vi vet hur läkaren kan skriva ut recept till patienter, och detta är nu bara i Polen. Vi kommer att göra jobbet över hela världen."

Hubburger-projektet visar hur blockchain har obegränsad potential att hjälpa alla företag, även sjukvård!

Dela den här artikeln:

Trend