Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Hur internet räddade företag och ekonomier runt om i världen

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Internet har gjort världen till en by, revolutionerat sätt att göra affärer, fördärvade reklamkostnader, gjort det lättare för medborgarna att få tillgång till statliga tjänster och gett konsumenterna ett oöverträffat urval av produkter och tjänster till bottenpriser. Enligt Statista nådde den globala e-handelsförsäljningen 4.28 biljoner dollar 2020 och beräknas överstiga 5.4 biljoner dollar 2022. Det är bra för ekonomier överallt.

Där internet lyser ljusare är hur det räddade småföretag från de traditionella kapitalägarnas vrede. Det är nu enklare än någonsin för handlare att göra det få småföretagsfinansiering från långivare online.

6 sätt Internet har räddat företag

Reklam med låg budget

Borta är de dagar då blue chips ägde annonsverktygen. Enligt uppgifter från Adage kan genomsnittskostnaden för en 30-sekunders TV-reklam vara så hög som $ 115,000 XNUMX.

Annons

Internet har demokratiserat reklamscenen med marknadsföring på nätet. Expert Market uppskattar att företag nu kan spendera så lågt som $ 750 -$ 1500 per månad på SEO -kampanjer och i genomsnitt $ 5,500 per månad på kampanjer på sociala medier.

Det är en välsignelse för småföretagare överallt. De kan nu täcka sina marknadsföringskostnader med lån för småföretagens finansiering.

Effektiv marknadsföring

Internetmarknadsföringsverktyg har hjälpt företag att ta bort gissningarna ur sina marknadsföringsinsatser. Med hjälp av CRO -verktyg (Conversion Rate Optimization) som Google Analytics, HubSpot och Unbounce kan företag mäta effektiviteten av sina digitala marknadsföringsstrategier.

Annons

Du kan se hur många som landade på dina produktsidor från ett e -postmeddelande, Facebook eller en Google -annons och hur många som slutade köpa din produkt eller dina tjänster. Således kan du mäta konverteringar och bestämma din avkastning på språng.

Återigen gör onlineverktyg det möjligt för företag att få värdefull information om sina kunders intressen och köra riktade annonser som tilltalar specifika demografiska grupper som redan är intresserade av sina produkter eller tjänster.

Expandera med färre omkostnader

Med internet kom e -handel, vilket har gjort det lättare för företag att skala till nya marknader och växa sina företag med små omkostnader. Idag kan småföretagare sälja sina produkter online i olika städer, stater och länder från en enda plats.

Det tar pengar att bygga en företagswebbplats, men kostnaden är liten jämfört med de pågående kostnaderna för att hyra utrymme och anställa nya arbetare på olika platser. Du kan enkelt få finansiering för småföretag från en online långivare för att finansiera de förskottskostnader som finns för att ta din affärsverksamhet till molnet.

Lättare inträde

Internet har tagit bort alla hinder för inträde i näringslivet. Idag kan alla med en bärbar dator och internetuppkoppling starta ett företag från sitt eget hem - även utan lager! Ja, om du är tekniskt kunnig och kan bygga din egen webbplats och göra lite digital marknadsföring är det nu möjligt att starta ett företag med lite eller inget kapital och $ 0 omkostnader i internetåldern.

Det är vad dropshipping handlar om. Skapa helt enkelt en onlinebutik och kontakta pålitliga tredjepartsuppfyllningspartners för att lista sina produkter på din webbplats som om de är dina. När du har gjort en försäljning paketerar och skickar din partner produkten direkt till kunden. Vad bra det är!

Tillgång till talang

Företag i alla storlekar kan nu få tillgång till arbetskraft på begäran online från alla delar av världen utan att behöva anställa dyra interna yrkesverksamma. Det är vad plattformar som Upwork och Fivver handlar om. Från begåvade programmerare, SEO-experter och animationsproffs till innehållsskapare och grafiska formgivare, det är ingen brist på begåvade frilansare som företag kan få online till en bråkdel av kostnaden för att bygga en hel avdelning internt.

Tillgång till finansiering för småföretag

Slutligen har internet spelat en stor roll när det gäller att stänga traditionella utlåningsluckor. Att få småföretagsfinansiering från traditionella långivare har varit en banan för småföretagare i många år. Med ökningen av online-långivare, crowdfunding och peer-to-peer-utlåningsplattformar stängs finansieringsgapet nu snabbt.

Till exempel är online långivare som caminofinancial.com nu grädden i grödan när det gäller att få finansiering för små företag. De har en enkel ansökningsprocess, ger lån med dålig kredit och har korta godkännandeperioder på 1-10 dagar.

Europeiska investeringsbanken

EIB stärker det globala utvecklingsfokuset och stöder 4.8 miljarder euro ny finansiering för energi, transport, COVID -vacciner och affärsinvesteringar

publicerade

on

Styrelsen för Europeiska investeringsbanken (EIB) har godkänt planer på att stärka sitt globala utvecklingsengagemang. Det godkände också 4.8 miljarder euro i ny finansiering för 24 projekt för att stödja klimatåtgärder, COVID -vacciner och ekonomisk motståndskraft, hållbara transporter och utbildning.

”I juni bad ministerrådet EU -banken att öka sitt bidrag till unionens utvecklingsinsatser genom dedikerade strategier, starkare närvaro på plats globalt och bättre samordning med partner i en äkta Team Europe -strategi. Idag svarade vi på rådets uppmaning genom att föreslå inrättandet av en gren av EIB med fokus på utvecklingsfinansiering, och styrelsen godkände detta förslag. Som ett resultat kommer EU -banken att kunna göra ett starkare bidrag till att stärka Europas strategiska autonomi genom att placera fler experter på plats och vara en mer effektiv partner för andra multilaterala och nationella utvecklingsbanker. Och vi kommer att ha en bättre position att driva vår globala ambition när det gäller kampen mot klimatförändringar, säger EIB: s ordförande Werner Hoyer.

Stärka EIB: s utvecklingseffekt

Annons

EIB: s styrelse godkände bankens förslag att inrätta en utvecklingsfilial för att öka effekten av dess verksamhet utanför Europeiska unionen. Den understryker EIB: s svar på uppmaningen till handling som uttrycks i ”rådets slutsatser om den förbättrade europeiska finansiella strukturen för utveckling (2021)” som antogs den 14 juni 2021. Genom sin utvecklingsgren kommer EIB att omorganisera sin verksamhet utanför Europeiska unionen och öka sin närvaro på plats, utveckla mer riktade strategier och tjänster i nära samarbete med partner.

Banken kommer att förstärka representationer utanför EU och skapa ett antal regionala nav, intensifiera komplementariteten och samarbetet med multilaterala utvecklingsbanker, nationella utvecklingsfinansieringsinstitut och lokala partner, i ett Team Europe -tillvägagångssätt. Naven kommer att fokusera på tematiska sektorer, produktkompetenser och tjänster som svarar på behoven i regionen där de ligger. Det första regionala navet, som stärker EIB: s arbete i Östafrika, kommer att ligga i Nairobi.

En ny rådgivande grupp kommer att ge EIB råd om dess verksamhet utanför Europeiska unionen. Det kommer att innehålla

Annons

EU: s utvecklingspolitiska beslutsfattare som nominerats av medlemsstaterna, EU -kommissionen och utrikestjänsten.

2.2 miljarder euro för klimatåtgärder, ren energi och energieffektiva hem

EIB kom överens om ny finansiering för att öka vind- och solenergiproduktionen i Spanien och Portugal, uppgradera nationella energinät i Polen och förbättra energieffektiviteten och sänka uppvärmningsräkningarna i Ungern och Finland.

Riktade finansieringssystem för att påskynda investeringar i småskaliga förnybara energi- och klimatåtgärdsprojekt i Österrike och Polen, samt i Latinamerika och Afrika godkändes också.

647 miljoner euro för distribution av COVID -vaccin, hälsa och utbildning

Byggde på Europeiska investeringsbankens stöd för utveckling av COVID-vaccin och distribution av nya program för att finansiera inköp av COVID-19-vacciner för distribution i Argentina och över Sydasien, inklusive Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka och Maldiverna.

Styrelsen beslutade att stödja expansionen av långtidsvård för funktionshindrade patienter i Nederländerna, lansering av digital inlärningsteknik i grund- och gymnasieskolor och uppgradering av vetenskaplig forskning i Kroatien kom också överens.

752 miljoner euro för hållbara stads-, regional-, flyg- och sjötransporter

Spårvagnspassagerare i den slovakiska staden Košice och pendlare i de polska städerna Gdansk, Gdynia och Sopot och över Moldavien kommer att dra nytta av nya EIB -stödda investeringar för att modernisera och förbättra transportförbindelserna.

De italienska hamnarna i Genua och Savona kommer att få EIB -finansiering för att uppgradera järnvägstillgången och bättre skydda hamnarna från översvämningar och mer extremt väder genom byggandet av en ny vågbrytare.

EIB gick också med på att finansiera utbyte och uppgradering av flygtrafikledning och navigationsutrustning för att upprätthålla säkerhetsstandarder i det ungerska luftrummet.

500 miljoner euro för investeringar i den privata sektorn och ekonomisk motståndskraft mot covid-19

EIB: s styrelse godkände också nya finansieringsprogram som hanteras av lokala bank- och investeringspartners för att stödja investeringar från företag i Spanien, Polen och Sydostasien som står inför COVID-19-utmaningar.

Bakgrundsinformation

Du har nu möjlighet Europeiska investeringsbanken (EIB) är långfristig utlåning institution inom Europeiska unionen som ägs av dess medlemsstater. Det gör långsiktig finansiering till förfogande för sunda investeringar i syfte att bidra till EU: s politiska mål.

Översikt över projekt godkända av EIB: s styrelse.

Fortsätt läsa

Företag

EU -reporter under attack

publicerade

on

Förra veckan påstod en artikel i publikationen Politico Europe att EU Reporter hade engagerat i ”EU -lobbying utklädd till journalistik” eftersom vår marknadsföringslitteratur säger: ”Använd EU Reporter för att påverka”.

EU-Reporter avvisar fullständigt denna anklagelse om undercover lobbying, som var ett angrepp från Politico Europe på en mindre men framgångsrik rivaliserande publikation och dess utgivare.

Vi fick bara timmar att svara på dessa illa grundade anklagelser, mestadels baserade på en trål genom berättelser som vi har publicerat under de senaste tio åren, för att försvara vårt välförtjänt goda namn.

Annons

För att lugna vår publik har vi frågat den oberoende nyhetsövervakningsorganisationen NewsGuard, för att övervaka vår produktion från och med nu och för att göra dess resultat offentligt tillgängliga.

EU-Reporter tror Politico EUattacken mot oss är ett cyniskt försök att uppnå marknadsdominans och uppmanar våra läsare att se dagens Politico Brussels Playbook, som erbjuder:

”POLITICO Media Solutions ger varumärkena lösningar för att skapa, sammankalla och ansluta till kraftspelare. Vi skapar möjligheter för varumärken att ansluta till vår inflytelserika publik ”

Annons

Ett fall av människor i glashus som kastar sten kanske?

Fortsätt läsa

Fiske

Medelhavet och svarta havet: kommissionen föreslår fiskemöjligheter för 2022

publicerade

on

Kommissionen har antagit en förslag om fiskemöjligheter för 2022 i Medelhavet och Svarta havet. Förslaget främjar en hållbar förvaltning av fiskbestånden i Medelhavet och Svarta havet och uppfyller de politiska åtaganden som gjorts i MedFish4Ever och Sofia-deklarationer. Det återspeglar kommissionens ambition att uppnå hållbart fiske i dessa två havsområden, i linje med det nyligen antagna 2030 Strategi från General Fisheries Commission for the Mediterranean (GFCM).

Kommissionär för miljö, hav och fiske, Virginijus Sinkevičius, sade: ”Hållbar fiskeförvaltning i alla EU: s havsbassänger är vårt engagemang och ansvar. Även om vi har sett en viss förbättring under de senaste åren i Medelhavet och Svarta havet, är vi fortfarande långt ifrån att nå hållbara nivåer och det krävs mer insats för att uppnå detta mål. Vi gör därför idag vårt förslag om fiskfångster i de två havsområdena helt beroende av vetenskaplig rådgivning. ”

I Adriatiska havet implementerar kommissionens förslag GFCM: s fleråriga förvaltningsplan för demersala bestånd och dess mål att nå hållbarhet för dessa bestånd senast 2026 genom en minskning av fiskeansträngningen. Dagens förslag genomför också den fleråriga förvaltningsplanen i västra Medelhavet (MAP) för demersala bestånd i syfte att ytterligare minska fisket, i enlighet med vetenskaplig rådgivning. I Svarta havet innehåller förslaget fångstbegränsningar och kvoter för piggvar och skarpsill. Förslaget kommer att slutföras i ett senare skede, baserat på resultaten från GFCM: s årliga session (2-6 november 2021) och tillgången på vetenskaplig rådgivning. Mer information finns i pressmeddelande.

Annons

Fortsätt läsa
Annons
Annons
Annons

trend