Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Mihails Safro, VD för xpate: "Vi lade till 35 utvecklare till vårt team mitt i en ökning av gränsöverskridande e-handel"

DELA MED SIG:

publicerade

on

Nyanställda ger xpate omfattande expertis för utvecklare av e-handel och molninfrastruktur när det bygger ut bank- och datalösningar för kunder

London, Storbritannien. 13 maj 2022: xpate, den snabbt växande leverantören av förenklade gränsöverskridande betalningslösningar, har meddelat en betydande expansion av sitt utvecklarteam, med 35 nya teammedlemmar ombord för att påskynda byggandet av tjänster som syftar till att förbättra flexibiliteten och databehandlingen för handlare och inköpare. 

De nya utnämningarna, med lång erfarenhet av ledande e-handelsplattformar AliExpress, och företagets molninfrastrukturbyggare Mirantis, kommer att ge xpate oöverträffade nivåer av teknisk smidighet och användarfokuserad designstyrka. 

Bolagets tillväxtplaner, fokuserade på att hjälpa kunder att optimera betalningsflöden och sänka operativa risker, har förverkligats under de senaste 12 månaderna. Den senaste vågen av utvecklaranställningar tar xpates personalstyrka till 135, från bara tre anställda vid företagets start 2018.

xpates momentum har underblåsts av lanseringen av banbrytande tjänster som dess förvärvande plattform Links och dess Core Banking Solution (CBS) som snabbar upp och effektiviserar integrationen med olika inköpssystem för att ge kunder tillgång till databehandling i realtid. 

Stöd för dessa tjänster är xpates utveckling av ett eget datalager, vilket gör att företaget kan samla in och lagra data på en centraliserad plats för att generera mer djupgående analys- och rapporteringskraft för kunderna. Bland de förhöjda tjänstemöjligheterna är möjligheten att erbjuda företag automatisk avstämning av tredje parts transaktioner, ett internt övervaknings- och incidentrapporteringssystem och en anpassningsbar betalningssida för xpates handlare.

Mihails Safro, VD för xpate, kommenterar: "De senaste tre åren har varit något av en virvelvind, både när det gäller framgången för våra produkterbjudanden och tillväxten av vårt team – speciellt utvecklare.

Annons

"Sedan xpates start har vi arbetat outtröttligt för att bygga ett företag som kombinerar teknisk uppfinningsrikedom med en förenklad användarupplevelse, för att ge handlare möjlighet att dra nytta av alla möjligheter inom gränsöverskridande e-handel. Våra medarbetare är i hjärtat av vår kultur, och som sådan har vi samlat ett mångsidigt team av begåvade individer som inte bara förstår vikten av detta etos, utan också erbjuder oöverträffad expertis och erfarenhet inom finanssektorn.”

Dessa senaste tillägg till företagets team följer att xpate uppnår Mastercard-status som huvudmedlem 2021 – ett betydande strategiskt partnerskap som har gjort det möjligt för xpate att erbjuda innovativa lösningar till nya kunder, stärka sin portfölj för köp av handlare och dra fördel av ett utökat utbud av produkter och tjänster för att stärka marknadserbjudandet.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend