Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Spainity: Världens största onlineplattform för spanska produkter

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Made in Spain konsumtionen har inte slutat växa i Europa och Latinamerika under de senaste fem åren och denna marknadsplats har redan mer än 20,000 XNUMX spanska produkter i olika kategorier.

På lite mer än ett år av livet har Spainity befäst sin position som plattformen för spanska produkter par excellence sedan de har överskridit mängden 20,000 15 produkter tillverkade i Spanien med en mängd olika 200 olika kategorier: De lyfter fram att "om det är spanskt , det är i Spanien", och att alla deras produkter kommer från spanska företag. Bland deras mer än XNUMX associerade säljare hittills finns det distributörer såväl som tillverkare och både fysiska butiker och onlinebutiker, så de är engagerade i diversifiering som en nyckelpunkt för att utöka sin räckvidd och få nya intäkter. I det här fallet, från en unik och exklusiv plattform av spanska produkter, med tanke på att de bara kommer att dela ett skyltfönster med andra företag som delar samma kanoner.

Dessutom tar Spainity hand om allt för att underlätta för säljare och köpare, eftersom de har en expresslogistiktjänst från dörr till dörr, genom vilken de säkerställer att säljaren bara behöver ha paketet redo att lämna över till sin kurir, och de betalar inte förrän köparen bekräftar att de har tagit emot beställningen. Därför betonar deras grundare, Jose Ruiz och Carlos Martín, att "de förenar all spansk handel för att göra Made in Spain-produkter tillgängliga för hela världen".

För närvarande har 1 av 4 av deras säljare redan en ECO-katalog och detta har gjort den till den kategori som har upplevt den största tillväxten under det senaste kvartalet med mer än 3.000 XNUMX produkter av denna typ.

I den här situationen för Spainity inte bara spanska produkter närmare världens alla hörn, utan positionerar sig också som en Net Zero-start-up, eftersom de har införlivat olika åtgärder i företagsstrategin för att neutralisera sina CO2-utsläpp, som t.ex. som att bidra till återplantering av skog genom att plantera ett träd för varje beställning, skänka en del av sin omsättning till att ta bort plast från havet eller använda återvunnet och biologiskt nedbrytbart material i sina förpackningar, bland många andra.

Av alla dessa skäl är Spainitys åtagande inte bara att förena alla Spaniens underverk i en enda varukorg, utan också att påskynda processen med "noll avfall" inom e-handelssektorn.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend