Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Kontinuerliga investeringar är nyckeln till digital transformation

DELA MED SIG:

publicerade

on

Italien var nyligen värd för ZTE 5G Summit & User Congress, "Inspire the Digital Transformation", det största internationella årliga forumet på temat 5G, som arrangeras av ZTE varje år.

Baserat på industriutvecklingen utbytte prestigefyllda gäster och industriella tankeledare från globala operatörer, regeringsrepresentanter, konsultinstitutioner, industripartners och banbrytande IKT-organisationer industriella insikter och innovationer. Det två dagar långa evenemanget undersökte 5G och vidare innovation.

Videointervju med ZTE Senior Vice President Jianpeng Zhang

I en omfattande videointervju, ZTE Senior Vice President Jianpeng Zhang gav EU Reporter ZTEs vision om framtida 5G-utveckling, behovet av att förnya och att ständigt investera i framtida teknik.

Jianpeng Zhan berättade EU-Reporter: "Om man tittar på vår utveckling och faktiskt ZTE grundades 1985, så är det nästan samtidigt som den första generationens mobilteknologi demonstrerade.

Så, i mer än sju år nästan redan upplevt 1G,2G,3G,4G, och i början och i branschen, inom telekomindustrin, fanns det nära mer än 10 leverantörer kan vi säga.

Det finns nu fyra stora företag, så en sådan bransch har mycket höga krav på teknisk innovation. Om man tittar på teknikens omvandling i branschen kommer man uppenbarligen att upptäcka att nästan varje decennium ny innovativ teknik kommer att uppfinnas.

Annons

Så det betyder att du måste fortsätta, fortsätta att investera, alltid investera i innovation. 5G är en sådan komplicerad teknik, den är extremt starkt beroende av teknisk innovation, något unikt jämfört med alla tidigare teknologier att 5G är mer koncentrerat på affärsmodellen för 2B och vertikalt samarbete.

Detta är en viss skillnad från alla tidigare tekniker. Så vi förväntar oss att denna revolutionerande teknik kommer att medföra den revolutionerande förändringen, den förändring vi uttrycker till varje hörn av vårt samhälle, och detta är helt bortom vårt traditionella koncept med den slutanvändarbaserade modellen.

Så det betyder att det kan vara en av de fyra stora leverantörerna som behöver den här tekniken. Det är starkt beroende av stora investeringar i innovationsteknik. Varje år investerar vi nästan mer än 15 % av våra intäkter i ID.

Den andra saken är att vi håller vårt mycket nära tempo kopplat till våra kunder, alltid så. Till och med vi står inför mycket osäkerhet, särskilt i en sådan typ av pandemimiljö.

Ändå, som du ser att även om marknadsförings- och försäljningsteamet är nära våra kunder, betyder det att om du kan noll-kontakta din kund så betyder det att du kan känna kundens krav, och sedan kan du behålla behovet, fånga de ledande kraven i första dagen, dag ett. Du kan visa att din ledande teknik anpassar sig till det exakta marknadens behov.

Om du tittar på 2G:erna i 2G och 3G ligger vi lite efter, om jag ska vara ärlig. Vi måste säga det, men efter 4G-åldern har vi redan blivit ledande och 5G gynnades av den mycket tidiga och tunga investeringen och det kunde vi se. Vi har redan blivit pionjärer inom denna domän.

5G är en sådan komplicerad och heltäckande teknik. Dess framgång är starkt beroende av hela ekosystemets framgång. Så vad det betyder är att det kan ha en sådan fördel uppenbarligen att bygga upp vår styrka på denna punkt.

Den första är att vi måste erkänna att vi har dragit nytta av den större kommunikationen från den kinesiska 5G-marknaden. Idag ser du faktiskt rapporten från GSMA, även några av våra kunder som China Telecom-högtalare introducerade att i slutet av detta år kunde 5G-sajter uppnå två miljoner. Så denna siffra upptar verkligen mer än 70 %, bidrar med 70 % av den globala beställda 5G.

Antalet betyder inte bara försäljningskompetensen, det betyder kommersialiseringens största kompetens. Så ny teknik behövde definitivt en stor skala av tester för att trigga mognad och många kunder när vi pratar om 5G och försöker introducera de ledande fördelarna med 5G, hur denna teknik kan gynna deras drift.

De oroar sig alltid för detta eftersom den extremt ledande tekniken definitivt innebär högre kostnader.

Tyvärr har teleoperatören redan blivit en extremt låg lönsam verksamhet. Så det är mycket viktigt för dem att överväga hur de ska återvända från en sådan typ av tung investering. Alla vet den fördelen, men hur man gör affärsmodellen framgångsrik, det är nyckelfrågan. Jag tror att fördelen med den stora skalan av korrelationen gör att man skulle kunna ha möjlighet att trigga mognad i försörjningskedjan.

Det betyder att du kan hjälpa till att etablera det heltäckande och stödja hela leveranskedjan att bli mer kostnadseffektiv. Så det är där det är viktigt om din produkt behövs men den inte är överkomlig kommer den inte att bli särskilt framgångsrik teknik. Så på sistone, sedan början, ägnar vi redan stor uppmärksamhet åt denna punkt.

Vårt mål är helt klart att frikoppla komplexiteten hos den ledande tekniken och reservera allt det svåra i våra händer. Men vi måste se till att alla våra kunder delar all bekvämlighet. Det betyder att enkelheten alltid bör vara i händerna på våra kunder, annars kommer de inte att välja dig för denna teknik.

Detta är en del. Å andra sidan har vi fortfarande en lång resa kvar för att göra 5G-området mer framgångsrikt. Till exempel, vi eftersträvar alltid snabb dataservice, kunden eftersträvar alltid sömlös täckning för att kunna ansluta till nätverket var som helst och för i år tror jag att detta traditionella område redan är löst väldigt, väldigt tillräckligt. Det är en nyintroducerad aspekt av 5G-tekniken.

Jag tror att att vara en pionjär inom 5G-tekniken innebär att du måste skapa många framgångsrika 5G-applikationer, genom vilka marknaden kan introducera den nya 5G-tekniken.

Vi har redan samarbetat med vertikala industrier med mer än tusentals partners, och vi går också med våra partners för att demonstrera i hundratals olika fall för att verifiera möjligheten till framgång. De flesta av dem kan tydligen se fördelarna med sådant innehåll och teknik, och vi kommer att fortsätta att förbättra vår investering i 2B-modellen.

Naturligtvis kommer jag att inse att som en ledande teknik måste vi göra det till prioritet. Vi gör en hel del förändringar i den revolutionerande kontinuerliga innovationen, vi ger den namnet 5G2B.

Vårt koncept är baserat på våra tre kärnstyrkor, det vill säga arkitekturen, tillförlitligheten och det billigare setet. Detta är vår väsentliga tekniska grund för vår lösning. Vi fortsatte att förbättra sådana punkter kontinuerligt för att säkerställa att vi inte bara kan bidra till den kinesiska marknaden, utan kommer att fortsätta bidra till den kända globala marknaden under de kommande fem åren. Tack. "

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend