Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Utforska framtiden för Web3 med Ananteshwar Singh från Expand My Business

DELA MED SIG:

publicerade

on

När jag tänker på framtiden för Web3-företag verkar blockchain vara det mest lovande användningsfallet. Tillämpningar som orkestrering av försörjningskedjans säkerhet inom ramen för ett träd verkar vara de mest lovande. När det gäller krypto och Bitcoin tror jag att branschen fortfarande är i en fas där den avgör de bästa användningsfallen för kommersialisering av kunder.

Branschen upplever också ett förtroendeunderskott, och företag funderar på hur man på bästa sätt kan använda de användningsfall som erbjuds av olika företag för modaliteter som lojalitetsprogram, kundförmåner och belöningar. Jag skulle säga att branschen är i sin linda, och alla försöker bestämma dess framtid.

Jag kan se många användningsfall för ditt företag. Kan du beskriva dem en efter en och förklara användningsfallet för en NFT-marknadsplats i ditt företag?

Vår verksamhet fokuserar på utvecklingsarbete för kunder som vill lägga ut projekt och inte har intern expertis. Vi ser många företag och varumärken närma sig oss för att lansera NFT-marknadsplatser på grund av den ökande trenden med Gen-Z-publik som söker lojalitet med varumärken som erbjuder NFT. Lyxmärken som Louis Vuitton undersöker dessa användningsfall. Vi ser varumärken närma sig oss för att utveckla djupare kundkopplingar genom NFT-marknadsplatser, vilket verkar vara en stark modalitet för oss. Vi ser också evenemangs- och medieföretag närmar sig oss för virtuella evenemang i Metaverse, i syfte att interagera med kunder och bygga kommersialisering utöver det.

Hur föreställer du dig utvecklingen av Metaverse? Vad är Metaverse för dig?

För mig är Metaverse en mer uppslukande upplevelse där du kan vara närvarande var som helst i världen utan att vara där fysiskt. Till exempel att gå på en föreläsning på Harvard på avstånd från Indien och interagera med människor i en simulerad miljö. Även om jag är millennial, och det kanske inte är vettigt för mig, förstår jag att Gen-Z-publiken tycker om att interagera i uppslukande miljöer. Jag ser Metaverse som en stark framtid.

Tror du att regeringar kommer att ansluta sig till Metaverse?

Annons

Absolut. De måste. Även inom den statliga sektorn finns det ett växande behov av utbildningsprogram för ingenjörer och infrastrukturprojekt över hela världen. Med fjärranslutning och utbildning, särskilt i en post-COVID-värld, kommer Metaverse att bli en viktig modalitet för regeringar att utbilda sina resurser och få dem uppdaterade i olika projekt.

Indien kan vara strikt med krypto ibland. Vad tror du om framtida reglering i Indien?

Kryptomarknaden började med decentralisering, men den indiska regeringen vill nu ha centraliserad kontroll för att förhindra marknadens nackdelar, inklusive missbruk och bedrägerier. Istället för att vara skeptisk arbetar den indiska regeringen på att skapa de rätta ramarna för att mildra de negativa effekterna av krypto, förhindra penningtvätt och skydda privata investerare.

Arbetar du med något DeFi-projekt?

Jag är ingen DeFi-expert, men vi har ett team av konsulter med lång erfarenhet inom DeFi-området. Vi tar kundens krav och säkerställer en oklanderlig projektleverans. Vi ser ett ökat intresse från fintech-företag och P2P-spelare som vill skapa utlånings- eller mikrolåneplattformar i Web3-utrymmet. Branscher är dock fortfarande i experimentfasen och inget enskilt användningsfall utmärker sig som det mest framgångsrika.

Hur många utvecklare har du i ditt företag?

Vi har ett partnerekosystem med cirka 100,000 XNUMX utvecklare i Indien.

Betyder det att du kan använda vilken blockchain som helst?

Absolut.

Planerar du att använda Luna Classic i framtiden?

Varför inte? Säg aldrig nej.

https://www.exmyb.com/

Dela den här artikeln:

Trend