Anslut dig till vårt nätverk!

Aviation / flygbolag

DELA NU landar i Malpensa

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Från den 8 mars finns 31 parkeringsplatser reserverade för bildelningstjänsten SHARE NOW på Milano Malpensa Intercontinental Airport.

SHARE NOW välkomnar våren genom att föra den populära bildelningstjänsten med fritt flöde till Milano Malpensa flygplats, den största flygplatsen i norra Italien och en viktig symbol för den milanesiska staden. Från och med idag kommer 31 SHARE NOW-parkeringar att finnas tillgängliga vid terminal 1 på flygplatsen, nu tillgängliga med en av de 1,000 XNUMX delade bilarna i den ledande europeiska operatörens milanesiska flotta. Tjänsten är också aktiv på Milano Linate flygplats.

Partnerskapet mellan SEA och SHARE NOW representerar en vidareutveckling mot en alltmer grön, flexibel och intermodal mobilitet: aldrig tidigare har det varit möjligt att enkelt flytta från en punkt till en annan i staden, eller ens i landet och i hela Europa, utan att behöva att använda ett privat fordon. Möjligheten att använda samma SHARE NOW-konto när du reser mellan de 8 europeiska länder där tjänsten är aktiv, symboliserar i själva verket ett väsentligt värde för mobilitet utan gränser. Det finns många städer direkt kopplade från Malpensa där SHARE NOW finns, från Berlin till Köpenhamn, från Amsterdam till Madrid för att nämna några.

"Milano Malpensa flygplats, som redan är lättillgänglig med kollektiva eller privata transporter, är nu berikad med en lösning som ökar utbudet av val för våra passagerare: att dela NU bildelning", säger Luigi Battuello, icke-kommersiell direktör Aviation SEA - "Tillgänglighet är en viktig fråga för SEA och det här avtalet förbinder stadskärnan med Milano Malpensa, men även de två Milanesiska flygplatserna, såväl som det omgivande området."

"Vi är mycket glada över att ha anlänt till Malpensa, vilket gör det möjligt för våra 3.4 miljoner användare i hela Europa att dra nytta av en effektiv tjänst som de redan är bekanta med, vilket får dem att känna sig lite hemma", förklarade Luigi Licchelli, affärsutvecklingsledare Italien av SHARE NOW - "Detta samarbete är det perfekta exemplet på hur viktigt det är att hitta en koppling mellan delad hållbar mobilitet och andra transportsystem och bekräftar samtidigt viljan hos SHARE NOW att ytterligare investera i staden Milano, vilket ökar medborgarnas flexibilitet och rörelsefrihet."

Ankomsten av SHARE NOW till Malpensa för med sig en rad faciliteter för alla resenärer, både turister och företag, som återvänder för att flytta oftare. Bildelningstjänsten gör det möjligt att enkelt ansluta flygplatsen till hela Milanos stad, från centrum, till mässan, till centralstationen, där du även här kan hitta en dedikerad parkering. Dessutom garanterar närvaron av SHARE NOW på Linate flygplats ett sätt att bekvämt koppla samman de två flygplatserna för anslutningsflyg.

Var du hittar DELA NU-parkeringar i Malpensa
Parkeringsområdet som är dedikerat till SHARE NOW-fordon på Malpensa ligger vid terminal 1 på flygplatsen i zon P3. Parkeringen har en kapacitet på 31 dedikerade parkeringsplatser som kan nås från den lämpligt skyltade sidorampen, lätt att nå från både motorvägarna A8 och A4. Kostnaden för tjänsten är 15.99 € som kommer att läggas till standardhyran, både för de som använder SHARE NOW från flygplatsen till staden Milano och vice versa. Mer info här.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend