Anslut dig till vårt nätverk!

Dataskydd

"RiskFlow Orchestration" vinner på 2024 års Cybersecurity Excellence Awards

DELA MED SIG:

publicerade

on

Significats "RiskFlow Orchestration"-lösning har utsetts till vinnare i kategorin Fraud Prevention vid 2024 Cybersecurity Excellence Awards. Detta prestigefyllda erkännande understryker Signicats engagemang för att göra det möjligt för företag att navigera i komplexiteten i KYC- och AML-efterlevnad och samtidigt effektivt förhindra bedrägerier.

"Vi gratulerar Signicat till att ha blivit erkänd som pristagare i kategorin Fraud Prevention i 2024 Cybersecurity Excellence Awards,” sa Holger Schulze, VD för Cybersecurity Insiders och grundare av den 600,000 9 medlemmarna informationssäkerhetsgemenskapen på LinkedIn, som anordnar den nionde årliga Cybersecurity Excellence Awards.

"Med över 600 bidrag i mer än 300 kategorier är utmärkelserna mycket konkurrenskraftiga. Din prestation återspeglar enastående engagemang för kärnprinciperna excellens, innovation och ledarskap inom cybersäkerhet.” RiskFlow Orchestration ligger i framkant när det gäller att möta de kritiska behoven hos företag i reglerade sektorer som står inför betydande bedrägerirelaterade utmaningar.

Genom att skapa optimala och automatiserade arbetsflöden för global kundintroduktion och övervakning, säkerställer RiskFlow Orchestration att företag har kontroll över antibedrägeri- och AML-bestämmelser. Dess förmåga att designa skräddarsydda riskarbetsflöden som integrerar över 170 riskdataleverantörer på toppnivå gör det möjligt för företag att inte bara uppfylla utan överträffa deras efterlevnadskrav.

Denna omfattande datatillgång säkerställer att företag har den mest relevanta och aktuella informationen till hands, vilket gör att de kan ligga steget före bedragare. Denna lösning kännetecknas också av sin tekniska enkelhet och effektivitet. Som en plug-and-play-lösning tillgänglig via ett enda API, tillåter den företag att upptäcka bedrägliga applikationer i realtid, med en imponerande svarstid på bara 2-5 sekunder.

RiskFlow Orchestrations API-drivna teknik gör det möjligt för Risk Teams att effektivt granska applikationer, upptäcka dubbletter av inlämningar och upptäcka kopplingar mellan olika klientapplikationer, vilket förbättrar noggrannheten i bedrägeriupptäckt. "Vi är hedrad att få detta pris från Cybersecurity Excellence Awards", säger Riten Gohil, Digital ID, Fraud & AML Orchestration Evangelist på Signicat."Detta erkännande bekräftar inte bara vårt hårda arbete och engagemang för att förebygga bedrägerier utan bekräftar också vår position som ledande inom området. När vi fortsätter att förnya och förbättra våra lösningar, gör vi förbli engagerade i att hjälpa våra kunder att skydda sin verksamhet och uppnå sina affärsmål.

Annons

Idag använder många företag som Fintechs, digitala betalningar, iGaming, bank- och kryptoklienter RiskFlow Orchestration med resultat som aldrig tidigare uppnåtts." Detta pris markerar det tredje erkännandet Signicat har fått i år, efter vår inkludering i FT 1000 Europas snabbast växande företag lista och utnämndes till "Bästa leverantör av digitala identitetslösningar" vid Pan Finance Awards.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend