Anslut dig till vårt nätverk!

Ekonomi

President Schulz besöker Storbritannien och utdelar Citizens Prize

DELA MED SIG:

publicerade

on

Citizens Prize-vinnare Storbritannien och Europaparlamentets ordförande Martin Schulz Under G8-talarnas möte i London förra veckan Europaparlamentets ordförande Martin Schulz träffade Ed Milliband och tog sig tid för ett hövligt samtal till Houses of Parliament Lord Speaker Baroness D'Souza och Commons Speaker John Bercow MP.
Senare i Europahuset tilldelade president Schulz det prestigefyllda Europaparlamentets medborgarpris till råd om individuella rättigheter i Europa (AIRE) som mottagits på deras vägnar av Saadiya Chaudary, Solicitor & Legal Project Manager och Ellie Sibley.
AIRE tilldelades priset för sina exceptionella insatser för att främja EU-medborgares rättigheter, särskilt för att hjälpa offer för människohandel och hjälpa dem som kan ha svårast att hävda sina grundläggande rättigheter i EU-lagstiftningen i hela EU och kandidatländerna. Särskilt uppmärksammades deras rådgivningsarbete till advokater och icke-statliga organisationer, vilket har varit exemplariskt.

Jean Lambert, ledamot av Europaparlamentet, sa i sin rekommendation av AIRE för Europaparlamentets medborgarpris: "Jag har länge beundrat det arbete som utförts av AIRE-centret som representerar Londons mångfaldiga befolkning."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend