Anslut dig till vårt nätverk!

Ekonomi

EP:s utskottsordförande för att komma överens om EU:s prioriteringar för 2014 med kommissionen

DELA MED SIG:

publicerade

on

Utskottsrum_i_Europeiska_parlamentet_i_BrysselEuropaparlamentets utskottsordförande kommer att träffa EU:s kommissionsledamöter på kvällen den 2 oktober för att enas om lagstiftningsmässiga och politiska prioriteringar för 2014, det sista året av denna valperiod. Ledamöterna och kommissionsledamöterna förväntas också diskutera frågor där arbetet kan slutföras vid plenarsessionen i april 2014.

The outcome of the discussion (from 18h30 to 21h) will be included in the Commission’s 2014 Work Programme. The follow-up to legislative initiative resolutions and possible ways to improve cooperation in the legislative field could also be discussed. This is the fourth annual meeting of its kind.

Politiska gruppledare ska träffa president Barroso den 3 oktober

Commission President José Manuel Barroso will take in tomorrow’s meeting of European Parliament political group leaders, the Conference of Presidents, to pursue the discussion on end-of-term legislative planning.

This meeting will be followed by a doorstep with European Parliament President Martin Schulz (6th floor – PHS building), at around 13h.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend