Anslut dig till vårt nätverk!

Ekonomi

Vägen till tillväxt: Boost ekonomin i krisdrabbade länder

DELA MED SIG:

publicerade

on

20131031PHT23521_originalEtt evenemang från Europaparlamentet om hur man kan öka tillväxten i EU, särskilt i de medlemsländer som har drabbats hårdast av krisen, äger rum i Aten måndagen den 4 november kl. 9-16 CET. Europaparlamentets ordförande Martin Schulz kommer att vara huvudtalare vid South for Growth-evenemanget, som anordnas av Europaparlamentets informationskontor i Grekland, Cypern, Italien, Irland, Portugal och Spanien.

Parlamentsledamöter och journalister från de sex medarrangörsländerna kommer att diskutera hur man kan starta återhämtning, hur EU:s politik kan bidra till tillväxt och hur fler och bättre jobb kan skapas.
South for Growth syftar till att uppmuntra debatt om hur tillväxt kan stimuleras inför valet till Europaparlamentet 2014. Evenemanget är öppet för media och allmänheten. Du kan delta i debatten på Twitter genom att använda hashtaggen #south4growth.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend