Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Forbes utser världens mest ansedda företag

DELA MED SIG:

publicerade

on

Forbes har tillkännagett sin tredje årliga upplaga av de 250 mest ansedda företagen i världen. Listan inkluderar sex ryska företag – LUKOIL, United Aircraft Corporation (UAC), Rosseti, Sberbank, VTB Bank och Transneft.

LUKOIL blev det enda olje- och gasföretaget från Ryssland och delade kategorin med organisationer från Spanien och Kina. Tidigare toppade LUKOIL Forbes lista över Rysslands största privata företag.

UAC är också i samma kategori med ett företag från Kina, Rosseti med två kinesiska och en polsk elkraft, medan de två ryska bankerna ingår i samma kategori med regionala banker från Sydostasien och Mellanöstern.

Årets ledare för Forbes globala ranking är Visa betalningssystem. Det Kalifornien-baserade företaget flyttade upp tre positioner jämfört med föregående år och ersatte världens största mediekonglomerat Walt Disney som bara rankades 7th detta år.

Forbes har presenterat sin årliga lista över världens bäst ansedda företag sedan 2017, och undersökt 15,000 50 respondenter från XNUMX länder runt om i världen som utvärderar företags pålitlighet, sociala beteende och personalhantering.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend