Anslut dig till vårt nätverk!

Banking

Mihails Safro, xpate VD: Tillägget av kärnbankslösningen skapar nya tillväxtmöjligheter för våra handlare

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

xpate, den snabbt växande plattformen för gränsöverskridande betalningar, har tillkännagett lanseringen av sin disruptiva kärnbankslösning, som länkar samman handlare och inlösensystem för att erbjuda smidig, flexibel och harmoniserad betalningshantering, och på ett avgörande sätt hjälper dem att kringgå begränsningar av äldre IT-plattformar.

xpates välkända UX-designledda fokus, den nya kärnbankslösningen kommer att hjälpa handlare och köpare att utnyttja ännu fler gränsöverskridande e-handelsmöjligheter genom sin lättanvända integrerade plattform.

Kärnbanksplattformar är en integrerad kugge i betalningsekosystemet och utför verksamhetskritiska betalningsbehandlingsfunktioner som möjliggör smidiga transaktionsflöden mellan konsumenter, handlare och inköpare. Men fler och fler interna kärnbanksplattformar, av vilka många byggdes för flera år sedan, håller snabbt på att bli föråldrade, eftersom den underliggande tekniken är föråldrad eller inte längre kan anpassas till stigande transaktionsvolymer ombord från ett snabbt växande utbud av kanaler, enheter och beröringspunkter.

Att uppgradera dessa traditionella plattformar är oöverkomligt dyrt att göra internt, och även om plug-and-play-funktionalitet har möjliggjort viss flexibilitet, innebär de intensiva datadrivna kraven och komplexiteten för gränsöverskridande e-handelshantering att den fortsatta användningen av sådana plattformar hotar effektiviteten och lönsamhet för handlare och köpare som vill utöka sin gränsöverskridande e-handelsverksamhet.

Lanseringen av xpateCore bankteknik är det bästa du kan ha internt, men det är alltid svaret heller, eftersom tredjepartsleverantörer kan sakna flexibiliteten och infrastrukturen för att designa lösningar anpassade till varje företag

Med värdet av gränsöverskridande betalningar som förväntas nå 250 biljoner dollar år 2027, är xpate utformad för att vara så användarvänlig som möjligt.

Tillägget av kärnbankslösningen till sin plattform visar hur xpate fortsätter att skapa nya tillväxtmöjligheter för köpare och handlare av alla storlekar, i alla sektorer med sin nya inställning till att göra komplexa betalningar så enkla som möjligt.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend