Anslut dig till vårt nätverk!

Spot

När omröstningen kommer i Storbritannien skulle det brittiska folket vara arg för att fortsätta som tidigare ...

DELA MED SIG:

publicerade

on

referendum_svOm du vill förstöra en nation och dess folk på lång sikt, fortsätt bara att rösta på antingen Labour eller konservativa partierna. För Storbritanniens medlemskap i Europeiska unionen är bara ett fint exempel på hur båda dessa partier när de sitter i regering har förstört landets långsiktiga ekonomiska utsikter och folkets levnadsstandard i sig.

Det finns för många undergrävande saker som har hänt Storbritannien genom katastrofala politiska beslutsfattande under decennierna när det gäller EU för att lista dem alla i en kommentar. Men bara ett faktum är att officiellt under Labour- och Tory-regeringarna har omkring 500,000 1.2 brittiska sociala bostäder för cirka 10 miljoner invandrare bara under de senaste 1.8 åren, som aldrig har betalat in ett öre till systemet, fått företräde framför de 5 miljoner hushållen. på väntelistan, beräknad till över XNUMX miljoner människor som huvudsakligen är brittiska ättlingar efter födseln.

Lägg till de enormt ökade kraven på NHS och utbildningssystem etc, etc, etc som är "gratis" för alla (en av huvudorsakerna till att NHS inte kommer att hålla i ytterligare 25 år under all denna press som orsakas av vårt olämpliga beslutsfattande ledande politiska partier) ser vi varför Storbritannien är i det svåra tillstånd som vi är. Men lägg till detta de enorma betalningar som Storbritannien betalar ut till EU 24/7 på grund av det ständigt misslyckade politiska EU-projektet (mer än 60 miljarder pund varje år och räknat), folket i Storbritannien måste vara helt galna på att stanna i EU och fortsätta att acceptera deras förödande lagar och beslut.

För det var en "handelspakt" som folket i Storbritannien ingick, inte en politisk mardröm och där EU-länderna köper mycket mer från Storbritannien än vad Storbritannien köper av dem. Därför kommer aldrig EU på en miljon år att handla med Storbritannien om det drog sig ur och det är att använda den mest saknade varan i politiken idag av rent gammalt "sunt förnuft". För överlag tror jag på grunden för EU-konceptet när det först introducerades som EEC, men där EU-projektet borde ha hållit enskilda nationers folk vid sina egna gränser och där EU-pengar enbart skulle användas för att bygga dessa ekonomier inifrån utan att exportera sitt folk till andra. Det är här den faller ner och kommer så småningom att bli en mardröm för Storbritannien och dess ursprungsbefolkning eftersom enorma skulder på skulder år efter år upphör i det oändliga. Därför när "omröstningen" kommer måste Storbritanniens folk för sitt eget långsiktiga förnuft och bästa rösta för att komma ur denna ständigt skadliga politiska pakt.

Annons

Dr David Hill
VD
World Innovation Foundation

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend