Anslut dig till vårt nätverk!

Europeiska ombudsmannen

Kommissionär Georgieva besöker Centralafrikanska republiken tillsammans med Frankrikes utrikesminister Fabius

DELA MED SIG:

publicerade

on

photo_verybig_116308Kommissionär Kristalina Georgieva, kommissionär för internationellt samarbete, humanitärt bistånd och krishantering, ansluter sig till Frankrikes utrikesminister Laurent Fabius på ett besök i Centralafrikanska republiken (CAR) söndagen den 13 oktober.

Detta kommer att vara det andra besöket i CAR av kommissionär Georgieva, som första gången besökte CAR i juli 2013 tillsammans med FN:s nödhjälpskoordinator Valerie Amos, för att bedöma den dramatiska humanitära situationen. Kommissionär Georgieva, minister Fabius och undergeneralsekreterare Amos var också värdar för ett ministermöte om den humanitära krisen i CAR och det internationella svaret vid årets FN:s generalförsamling den 25 september.

I CAR kommer minister Fabius och kommissionsledamot Georgieva särskilt att träffa övergångsmyndigheterna, besöka ett näringscenter för barn som stöds av både Frankrike och EU, och träffa företrädare för det civila samhället.

För mer information, Klicka här och här.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend