Anslut dig till vårt nätverk!

Konflikter

Amerikanska utrikesdepartementet på senaste våldsamheterna i Nordirland

DELA MED SIG:

publicerade

on

hbhbjbv7-1374571146Uttalande av Jen Psaki, talesperson.

“The United States condemns the recent cowardly acts of violence in Northern Ireland and reiterates its continued support for those who are working to build a stronger society, a vibrant economy, and an enduring peace. The vast majority of the people of Northern Ireland are committed to the peace process and to living in a society free of the violence and hatred of the past. Over the past fifteen years, the people and institutions of Northern Ireland have made great progress toward peace, stability, and prosperity. Those intent on violence will not deny Northern Ireland the opportunity to fulfill these goals.”

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend