Anslut dig till vårt nätverk!

Europeiska kommissionen

Kommissionens reaktion på förhandlingarna om Europeiska havs- och fiskerifonden

DELA MED SIG:

publicerade

on

20131219_emff-hp“The European Commission regrets that, despite substantial progress, Parliament and Council could not agree on the few outstanding issues at the 19 December trialogue on the European Maritime and Fisheries Fund (EMFF).

“The Commission remains committed to facilitate an agreement between the co-legislators that is in line with the key objectives of the Commission’s proposal to support the implementation of a reformed Common Fisheries Policy and the further development and implementation of the Integrated Maritime Policy.”

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend