Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Uttalande av Europeiska kommissionen efter folkomröstning i Schweiz om initiativet "massinvandring".

DELA MED SIG:

publicerade

on

9ed5bdabd64ea69d5e6919788af4b632884918c4a7f71aee72f8a825e8896747The European Commission has expressed its regret that an initiative for the introduction of quantitative limits to immigration has been passed by this vote. This goes against the principle of free movement of persons between the EU and Switzerland. The EU will examine the implications of this initiative on EU-Swiss relations as a whole. In this context, the Federal Council’s position on the result will also be taken into account.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend