Anslut dig till vårt nätverk!

konst

Fototävling: Infoga "ditt foto" här!

DELA MED SIG:

publicerade

on

20140109PHT32219_originalOm fotografering är en passion för dig vill Europaparlamentet bjuda in dig att delta i dess fototävling. Under 2014 kommer ett annat ämne att tillkännages en gång i månaden fram till Europaparlamentsvalet i maj. Skicka in ditt foto så kanske du blir månadens vinnare och får din bild publicerad på riksdagens hemsida. En av dessa månadsvinnare kommer att bjudas in till Strasbourg i juli för att göra ett fullständigt fotoreportage om det nyvalda parlamentet.

Hur du tar del
Du kan skicka in ditt foto och anmälningsformulär via e-post. Det andra ämnet är tobak och deadline för inlämning är söndagen den 23 februari vid midnatt CET. Juryvinnaren tillkännages under veckan som följer. För inspiration, klicka på länken till artikeln till höger om denna sida.

Bland de inskickade bilderna kommer en redaktionskommitté att välja ut de tio bästa bidragen och sedan utse månadens vinnare. Detta gör dem automatiskt till finalist för juryns pris. Samtidigt kommer de tio bästa bilderna att visas upp på våra sociala medier-sidor där alla kan rösta på sin favorit. Det mest gillade fotot och personen som tog det kommer då att tilldelas ett offentligt pris. Båda dessa fotografer kommer att bjudas in till den nyvalda kammarens första sammanträde efter EU-valet i maj, där de får chansen att skapa ett eget fotoreportage av evenemanget.
Juryvinnaren för januari-ämnet "bilar och skåpbilars utsläpp" är Stéphane Debrulle. Artikeln om detta ämne - som ska illustreras med det vinnande fotot - kommer att publiceras under det andra plenarsammanträdet i februari, då betänkandet om koldioxidutsläpp ska röstas om.

De nominerade offentliga vinnarna väntar på dina likes! Klicka på länka här att rösta på din favorit!
Skynda!

Skicka ditt foto och ansökningsformulär till följande adress: [e-postskyddad]. För mer information om reglerna, fotokrav och upphovsrättsvillkor, klicka på länkarna på denna sida. Glad snappning!

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend