Anslut dig till vårt nätverk!

Cyber-spionage

EU Reporter-partners Non-Conventional Threat (NCT) Briefings

DELA MED SIG:

publicerade

on

NCTbriefingbanner4EU-Reporter har blivit en exklusiv mediepartner i serien av Non-Conventional Threat (NCT) Briefings som anordnas av IB Consultancy på Aloft Brussels Schuman Hotel, som kommer att äga rum var tredje vecka i månaden.

NCT Briefings kommer att vara en unik möjlighet för den Bryssel-baserade säkerhets- och försvarsgemenskapen att samla och hålla sig uppdaterad om framträdande nuvarande och framtida säkerhetshot som berör Europeiska unionen.

I början av varje genomgång kommer IB Consultancy att tillhandahålla en uppdatering om världsomspännande säkerhetshot baserad på öppen källkod. Denna hotöversikt kommer att bana väg för ett kraftfullt utbyte av åsikter mellan två gästtalare som inte delar en gemensam grund i EU:s säkerhets- och försvarsfrågor. Företrädare från EU och nationella institutioner, säkerhets- och försvarsindustrier samt ett brett spektrum av säkerhets- och försvarsaktivister kommer att delta i de livliga debatterna. I den sista delen av genomgångarna kommer publiken att ges en chans att delta i en debatt med talarna.

EU-Reporter kommer att publicera en fullständig rapport om varje debatt online varje månad – den första upplagan av IB Consultancys månatliga Non-Conventional Threat Briefings, den 19 februari kl. 18, kommer att ha Thomas Goorden (representant för Belgian Pirate Party) och Albert J. Jongman (fd. senior strategisk analytiker för terrorism vid det nederländska försvarsministeriet) och kommer att beröra "Cyberspionage: Mot internationell cyberkrigföring?"

Utgångspunkten för informationsmötet är den senaste tidens NSA- och GCHQ-spionageskandal som involverar EU och dess medlemsländer. Denna genomgång kommer att ge en översikt över stora internationella cybersäkerhetshot och täcker därför följande ämnen: lärdomar från skandalen och vägen framåt, hur man åtgärdar kritiska informationsnätverks sårbarheter, datasäkerhet och skydd, defensiva kontra offensiva cybersäkerhets-/försvarsstrategier och cyberterrorism.

NCT Briefings är gratis att delta. Däremot krävs registrering. Snälla du Klicka här att registrera sig.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend