Anslut dig till vårt nätverk!

EU

USA: s ambassadör till EU Gardner presenterar meriter och lanserar Twitter, T-TIP Video

DELA MED SIG:

publicerade

on

37336USA:s EU-ambassadör Anthony Luzzatto Gardner (avbildad) presenterade sin legitimation för Europeiska kommissionens ordförande Barroso och Europeiska rådets ordförande Van Rompuy den 18 mars, vilket gav honom möjlighet att tillträda sina officiella uppdrag en vecka innan president Obama kommer att vara i Bryssel för toppmötet mellan EU och USA den 26 mars.

Under sin tid, en av Ambassadör GardnerHuvudprioriteringarna kommer att vara att driva på förhandlingarna om det transatlantiska handels- och investeringspartnerskapet. Se vad han säger om det i sin Tillstånd på 60 sekunder video.

Ambassadör Gardner relanserade också @USAmbEU Twitter-flöde den 18 mars. Delta i samtalet!

hitta Ambassadör Gardner på Twitter och USA: s uppdrag till EU den Facebook, Youtube och här.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend