Anslut dig till vårt nätverk!

EU

EYE 2014: Hela programmet

DELA MED SIG:

publicerade

on

20140327PHT40028_originalTusentals ungdomar kommer att strömma till Strasbourg i maj för EYE

Inför valet till Europaparlamentet kommer 6,000 9 unga européer att träffas vid European Youth Event (EYE) den 11-XNUMX maj för att delta i workshops, utfrågningar, debatter och diskussioner som anordnas av Europaparlamentet och dess partners. Alla aktiviteter är baserade på fem frågor som är viktiga för unga människor i Europa: sysselsättning, digital revolution, Europeiska unionens framtid, hållbarhet och europeiska värderingar.

Ett 20-tal debatter och seminarier (inklusive i sociala medier, ungdomsarbetslöshet, unga entreprenörer) kan följas live på EYE2014-webbplatsen. De som inte kan vara på EYE personligen uppmuntras att debattera online via evenemangets sociala mediekanaler.
Bland talarna finns ministrar, kommissionärer, parlamentsledamöter, nobelpristagare, journalister och ledare för ungdomsorganisationer. För att ladda ner hela programmet, klicka på länkarna nedan och markera dina favoritdebatter i din agenda. Och följ #EYE2014 på sociala medier för att hålla dig uppdaterad.

multimedia

vänster

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend