Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Bakom kulisserna: Besök Europaparlamentet i Bryssel den 17 maj

DELA MED SIG:

publicerade

on

20140514PHT47082_originalNär Europa går in i den sista veckan innan valet till Europaparlamentet öppnar Europaparlamentet i Bryssel sina dörrar för allmänheten lördagen den 17 maj. Ta reda på mer om hur världens näst största demokratiska församling fungerar, och träffa de politiska grupperna och delta i debatter i riksdagen. Om du är i Bryssel, missa inte denna chans att ta en titt bakom kulisserna.

Parlamentets dörrar är öppna mellan 10-17 CET. Du kommer att ha möjlighet att besöka den nyrenoverade halvcykeln. De sju politiska grupperna kommer att ha informationsstånd där du kan träffa parlamentsledamöter och höra deras politiska mål för nästa valperiod: det perfekta tillfället att bestämma dig för vem som bäst representerar dina åsikter och dina förhoppningar inför framtiden.
På de olika generaldirektoratens montrar kan du lära dig mer om parlamentets inre verksamhet. I början av dagen får du ett "pass" – ett häfte på holländska, engelska, franska och tyska – som guidar dig under hela dagen. Du kommer också att bli inbjuden att delta i Open Doors Quiz.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend