Anslut dig till vårt nätverk!

kultur

På bilden: Gästfotografutställning

DELA MED SIG:

publicerade

on

20140630PHT51010_originalNumera från Gábor Szellő och Vi vill ha fritt landskap from Alessandra Giansante were selected as the top entries of the Parliament’s guest photographer contest. These works are exhibited alongside those of other contest winners on the Parliament grounds in Strasbourg until September.

The Parliament ran a guest photographer contest from January to May. Every month a new topic was selected based on one of the issues dealt with during plenary sessions, such as cars emissions, tobacco, pension rights, plastic bags as well as the European elections in May. Using the European Parliament’s website and social media, people were then invited to send their photos using that month’s theme as their inspiration.

The two overall winners were Gábor Szellő and Alessandra Giansante. Szellő was selected by a panel of experts, while Giansante was chosen on the basis of the number of ‘Likes’ her work received on the Parliament’s social media platforms

Båda har bjudits in till parlamentet i Strasbourg för att utforska byggnaden beväpnade med sina kameror. Deras arbete kommer att publiceras på våra Facebook- och Flickr-sidor på fredag ​​(4 juli).

Mer information

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend