Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

#Brexit-handelsrapporten undersöker båda sidor av relationen mellan Storbritannien och Europa

DELA MED SIG:

publicerade

on

trade_uk_cover_sl-1389883870En ny rapport från New Direction utforskar handelsrelationen mellan Storbritannien och Europa, med fokus på de potentiella konsekvenserna av att Storbritannien lämnar EU.

"The UK Market from EU Eyes" inkluderar analyser från den brittiska ekonomen Ruth Lea, Irlands tidigare Europaminister Dick Roche och Anna Fotyga MEP, som tidigare var Polens utrikesminister. Rapporten innehåller både ekonomisk och politisk analys och tar ingen syn på huruvida Storbritannien bör förbli en del av Europeiska unionen, utan försöker belysa en av de viktigaste handelsrelationerna i Europa.

Rapportens redaktör David Campbell Bannerman MEP, konservativ gemensam talesman för internationell handel, kommenterade: "Den verkliga debatten om Brexit, som de rika och varierande kommentarerna här visar från ett antal nationella synpunkter, handlar inte om huruvida en sund handelsrelation mellan Storbritannien och EU kommer att överleva övergången, men över bredare frågor om diplomati, geopolitik, europeisk solidaritet och samhörighet. Mina egna åsikter är välkända, men denna lägliga rapport syftar till att utbilda och informera om verkligheten för jobb, export och tillväxt, och hur de kan påverkas.”

Rapporten innehåller bidrag från Ruth Lea CBE, Hans-Olaf Henkel MEP, Dick Roche (tidigare irländsk Europaminister), Morten Messerschmidt MEP, Anna Fotyga MEP och Alejo Vidal-Quadras (tidigare MEP och vice ordförande, Europaparlamentet).

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend