Anslut dig till vårt nätverk!

katastrofer

#Earthquakes: Israel arbetar för att ge hjälp och stöd på plats i Japan och Ecuador

DELA MED SIG:

publicerade

on

01-ecuador-jordbävningDussintals israeliska hjälparbetare arbetar för att ge stöd på marken i Japan och Ecuador efter att flera dödliga jordbävningar nyligen rasat de två länderna.

“In addition to the dozens of volunteers of IsraAID who are working hard to provide support to the teams on the ground IsraAID plans to provide ongoing support to both countries and regions in need”, said a statement from IsraAID  Israel’s humanitarian aid agency, in response to the earthquakes in Ecuador and Japan.

De har distribuerat varor och öppnat barnomsorgscentra i de drabbade japanska samhällena, sa IsraAID. Samtidigt lämnade ett IsraAID-team på söndagskvällen för att hjälpa till med nödåtgärder i Ecuador efter att en jordbävning med magnituden 7.8 härjade i Andinska landet och dödade minst 272 människor. Det israeliska teamet i Ecuador var beredd att erbjuda medicinsk behandling, psykosocial kontakt och barnresurser.

“In addition to the dozens of volunteers of IsraAID who are working hard to provide support to the teams on the ground IsraAID plans to provide ongoing support to both countries and regions in need”, the relief organization said.

I 15 år har IsraAID hjälpt människor över hela världen att övervinna extrema kriser och har gett miljoner med det livsviktiga stöd som behövs för att gå från förstörelse till återuppbyggnad, och så småningom, till ett hållbart liv.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend