Anslut dig till vårt nätverk!

Belgien

#NuitdesChoeurs kommer till #Belgien

DELA MED SIG:

publicerade

on

Visu_Horizontale_sans_texteEn spännande ny show kommer att överraska publiken i Belgien senare denna månad, skriver Martin Banks.

Den spektakulära musikalen Nuit des Choeurs äger rum i den historiska miljön i l'abbaye de Villers-la-Ville den 26 och 27 augusti. Detta, den 17th upplagan av det årliga evenemanget, kommer att innehålla en parad av mycket begåvade sångare och artister som kommer att uppträda bland de sönderfallande ruinerna av det gamla klostret som ligger mellan Waver och Namur i vallonska Brabant.

De sex sångargrupperna kommer var och en att framföra flera 20-minutersuppsättningar i en annan del av klostrets vackra ruiner.

Detta, säger arrangörerna, gör det möjligt för publiken att se till att njuta av den musikaliska festen samtidigt som de inte går miste om den majestätiska omgivningen där den spelas.

Musikalen är särskilt mångsidig, inte bara geografiskt utan vad gäller deltagarnas etniska ursprung.

Den fullständiga listan över dem som ska uppträda är tillgänglig via den officiella hemsidan men inkluderar den franske sångaren Michel Fugain, Murray Head, den brittiska popsångaren och belgiska kören, Scala och Kolacny.

Andra artister inkluderar Estlands nationella manskör, en ledande solist från operan i Budapest och en musikgrupp från Korsika. I slutet av kvällen samlas alla för att uppträda på scenen medan ett spektakulärt fyrverkeri kommer att föra evenemanget till en stänga.

Annons

Evenemanget, som beskrivs som den största promenadkonserten i Belgien i år, kommer säkerligen att bli populärt så det är lämpligt att boka i förväg.

Biljetter varierar i pris från €36 (kan bokas fram till 15 augusti) till VIP-paket för €141. Det finns också "flexi-formula" biljetter tillgängliga för ett litet tillägg finns här eller genom att ringa 02 736 0129.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend