Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Storbritanniens maj "kastar full vikt bakom att vinna bästa #Brexit-affären"

DELA MED SIG:

publicerade

on

Premiärminister Theresa May lägger regeringens fulla tyngd bakom sitt mål att vinna det bästa brexitavtalet för Storbritannien men kommer inte att utlösa det formella skilsmässoförfarandet före årets slut, sa hennes talesman på måndagen (15 augusti). skriva William James och Elizabeth Piper.

Asked about weekend media reports which suggested that May would delay invoking Article 50 of the EU’s Lisbon treaty to trigger the formal exit procedure until later next year, her spokesman told reporters: “The PM is providing the kind of leadership you would expect to confront this serious and very complex task and the full weight of the machinery of government has been put behind it.

“Article 50 notification won’t happen before the end of 2016,” the spokesman added.

Brexit vote to have ‘limited’ economic impact on Germany: Bundesbank

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend