Anslut dig till vårt nätverk!

Vitryssland

Hälso- och livsmedelssäkerhetskommissionär #VytenisAndriukaitis i #Minsk

DELA MED SIG:

publicerade

on


Den 27 augusti, kommissionär för hälsa och livsmedelssäkerhet, Vytenis Andriukaitis
(avbildad) was in Minsk, Belarus to meet with Deputy Prime Minister Mikhail I. Rusyi, Deputy Minister of Agriculture and Food Ivan Smilhin, Public Health Minister Valery Malashko,  and Deputy Foreign Affairs Minister Oleg Kravchenko. “I had fruitful discussions with our Belarus counterparts on issues related to animal diseases, including African Swine Fever, bilateral market access issues, antimicrobial resistance, vaccination and non-communicable diseases among others,” said Commissioner Andriukaitis. On Tuesday (27 August), Commissioner visited the EU-finansierad projektplats i Navahrudak och Litauens centrum för utbildning, kultur och information i Rymdziuny.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend