Anslut dig till vårt nätverk!

EU

#SOTEU – Seminarium för College of Commissioners 2018

DELA MED SIG:

publicerade

on


President Juncker and his College of Commissioners have met recently for their annual seminar. For two days, the Juncker team discussed upcoming challenges and actions, notably with a view to President Juncker’s State of the Union address on Wednesday 12 September in the European Parliament in Strasbourg. The speech will again this year be accompanied by new proposals, thus immediately translating the President’s proposals into action. During the seminar, President Juncker discussed his main messages with the commissioners and the Commission’s next work programme.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend