Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Kommissionär #Moscovici i #Rome

DELA MED SIG:

publicerade

on

Kommissionsledamot Pierre Moscovici för ekonomiska och finansiella frågor, skatte- och tullfrågor (avbildad) är i Rom den 18 och 19 oktober. Han har rest till Rom för att framföra anmärkningar vid en konferens som arrangeras av Aspen Institute Italien och Institut Aspen France. Kommissionär Moscovici kommer också att hålla ett antal möten, bland annat med ekonomi- och finansminister Giovanni Tria och centralbankschefen Ignazio Visco. Han kommer också att göra ett artighetsbesök till Italiens president Sergio Mattarella. 

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend