Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

maj för att träffa företagsledare för att diskutera #Brexit

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritanniens premiärminister Theresa May och finansministern Philip Hammond kommer att träffa omkring 120 verkställande direktörer och internationella investerare på onsdagen (31 oktober) för att diskutera Brexit och budgeten, sa hennes talesman. skriver Elizabeth Piper.

"Som en del av det pågående premiärminister- och seniorministerengagemanget med näringslivet kommer premiärministern och kanslern nästa onsdag att träffa en grupp företagsledare för att ge en uppdatering om Brexit och den senaste budgeten", sa talesmannen till reportrar.

Han sa att de två skulle göra uttalanden och sedan ta frågor från cheferna och investerarna.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend