Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Storbritannien är övertygat om ett bra #Brexitavtal, säger hälsoministern

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritanniens hälsominister sa på måndagen (29 oktober) att han var övertygad om att Storbritannien kommer att få ett bra avtal med EU innan det lämnar blocket nästa mars, skriver Guy Faulconbridge.

"Jag är övertygad om att vi kommer att få en bra affär i brexitförhandlingarna", säger hälsominister Matt Hancock.avbildad) berättade för BBC radio. "EU förhandlar alltid ända in i sista stund, jag är övertygad om att vi kommer att få en bra affär."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend