Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Nordirländska #DUP – Vi är inte rädda för valet i Storbritannien om #Brexit-avtalet misslyckas

DELA MED SIG:

publicerade

on

Det nordirländska partiet som den brittiska premiärministern Theresa May är beroende av för att få majoritet i parlamentet är inte rädda för ett allmänt val om de skulle invända mot hennes brexitavtal, sade en högt uppsatt lagstiftare för partiet onsdagen (7 november). skriver Alistair Smout.

"Om vi ​​tror att ett brexitavtal inte är bra för Storbritannien, kommer vi att säga det", sa Jeffrey Donaldson, Demokratiska unionistpartiets (DUP) lagstiftare på BBC radio. "Vi vill att affären ska vara i hela Storbritanniens intresse."

"Låt oss se vad affären är. Vi är inte rädda för ett allmänna val.”

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend