Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Varje förlängning av #Brexit-övergången måste avslutas till nästa val – Mays talesman

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritannien tror inte att det kommer att behöva en förlängning av övergångsperioden efter Brexit, men om det finns en sådan bör den upphöra före nästa val 2022, sa premiärminister Theresa Mays talesman denna vecka. skriver Elizabeth Piper.

Talesmannen sa också att utträdesavtalet från Brexit var kopplat till det framtida förhållandet mellan Storbritannien och EU och om någon av sidorna misslyckades med att respektera deklarationen om framtida förbindelser kan det bli upphävande av delar av utträdesavtalet, inklusive betalningar.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend