Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

#DUP-ledaren Foster uppmanar May att kräva ett bättre #Brexitavtal

DELA MED SIG:

publicerade

on

Chefen för det lilla nordirländska partiet som stöder den brittiska regeringen denna vecka uppmanade premiärminister Theresa May att kräva ett bättre brexitavtal och sa att förslaget att det enda alternativet var en no-deal brexit var ett "falskt val". skriver Conor Humphries.

"Jag uppskattar de farhågor som folk har om ett nej, men det här borde inte vara ett binärt val," ledaren för Demokratiska fackföreningspartiet Arlene Foster (bilden, vänster) sa i ett uttalande. "Det är helt klart att det är dags att arbeta för en bättre affär."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend