Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Regeringen kan vinna #Brexit-omröstning i parlamentet - Storbritanniens miljöminister

DELA MED SIG:

publicerade

on

British Environment Minister Michael Gove (avbildad) said on Sunday (2 December) he believed the government could win a vote in parliament on its Brexit deal, again arguing that the alternatives to the agreement were much worse, skriver Elizabeth Piper.

"Jag tror att vi kan vinna argumentet och vinna omröstningen. Jag vet att det är utmanande men min uppfattning är ... att vi måste framföra dessa argument och vi måste titta ordentligt på vad dessa alternativ är, säger han till BBC. Andrew Marr Show.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend