Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Ingen respit för maj när #Brexit-problemen ökar

DELA MED SIG:

publicerade

on

Britain’s politicians returned to Westminster on 23 April after the Easter break with nothing resolved on Brexit and PM Theresa May’s position ser tuffare ut än någonsin, skriva Mark John och Mike Dolan.

Samtalen som syftar till att nå en överenskommelse mellan partier om arrangemangen för Storbritanniens avgång återupptas, men ingenting tyder på att skillnaderna har minskat sedan det senaste mötet. Separat skulle lagstiftare i Mays konservativa parti träffas för att diskutera en möjlig regeländring som skulle göra det möjligt för dem att snabbt bli av med henne i händelse av en styrt i nästa månads val till Europaparlamentet.

Det resultatet ser allt mer troligt ut eftersom opinionsundersökningar pekar på en stark start för det otvetydigt namngivna Brexit-partiet av anti-EU-kampanjledaren Nigel Farage. Se samtidigt upp för ett eventuellt tillkännagivande om att USA:s president Donald Trump kommer att bjudas in för ett fullständigt statsbesök i Storbritannien i juni.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend