Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Labours Corbyn - "Inget stort erbjudande" ännu från maj på #Brexit

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritanniens premiärminister Theresa Mays regering har hittills inte lagt något stort erbjudande till oppositionspartiet Labour om Brexit, sade ledaren Jeremy Corbyn på torsdagen (9 maj). skriver Elizabeth Piper.

"Hittills i dessa samtal har det inte funnits något stort erbjudande och de röda linjerna är fortfarande på plats," sa Corbyn. "Det är faktiskt ganska svårt att förhandla med en sönderfallande regering, med ministrar som kämpar för arv i stället för att arbeta för ett avtal."

"Det ligger i landets intresse att försöka få det här att lösa på ett eller annat sätt, men vi kan aldrig acceptera regeringens dåliga avtal eller ett katastrofalt nej", sade han. "Så om vi inte kan få till en vettig överenskommelse i linje med vår alternativa plan eller ett allmänt val, stöder Labour alternativet att rösta om det."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend