Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Hallå där: Européer vaknar till billigare internationella telefonsamtal

DELA MED SIG:

publicerade

on

Från och med den 15 maj är samtal mellan EU-länder begränsade till 19 cent per minut och textmeddelanden till sex cent.

Medan priserna för telefonsamtal har sjunkit stadigt under de senaste åren och EU redan har avskaffat roamingavgifterna, har kostnaderna för telefonsamtal till andra EU-länder fortsatt att vara höga. Det är nu i det förflutna med nya regler för internationella telefonsamtal som börjar den 15 maj.

De nya priserna för internationella telefonsamtal är en del av den europeiska koden för elektronisk kommunikation Ledamöterna antogs den 14 november 2018. Billigare telefonsamtal är en del av en digital marknadsstrategi som vill säkerställa att alla européer, oavsett plats eller inkomst, kan delta i den digitala ekonomin och samhället.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend