Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Storbritanniens ministrar att överväga meriter av vägledande #Brexit röster

DELA MED SIG:

publicerade

on

Seniorministrar kommer att överväga fördelarna med huruvida lagstiftare bör hålla vägledande omröstningar om brexitalternativ när premiärminister Theresa Mays kabinett sammanträder idag (21 maj), sa hennes talesman. skriver Elizabeth Piper.

May kommer att lägga fram ett lagförslag för EU:s utträde till parlamentet i veckan som börjar den 3 juni, men talesmannen sa på måndagen att han inte kunde säga när detaljer om detta skulle publiceras.

Tjänstemän säger att lagförslaget kommer att försöka erbjuda "sötningsmedel" till både konservativa och oppositionella Labour-lagstiftare för att försöka uppmuntra dem att rösta för det, men efter månader av dödläge har många ståndpunkter hårdnat och få tror att parlamentet är redo att stödja det.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend