Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Labour’s McDonnell says must work to block a ‘no deal’ #Brexit

DELA MED SIG:

publicerade

on

Labourpartiet kommer att försöka förhindra att premiärminister Theresa Mays efterträdare tar landet ut ur EU utan en överenskommelse, säger dess finanstalesman John McDonnell (avbildad) sa på söndagen (26 maj), skriver Kylie MacLellan.

May sa på fredagen (24 maj) att hon skulle avgå nästa månad, och flera av de som tävlar om att ersätta henne har sagt att Storbritannien måste lämna EU på sin deadline den 31 oktober även om det innebär att sluta utan avtal.

"Det finns ett verkligt hot nu om att en extremist Brexiteer blir ledare för det konservativa partiet och tar oss över klippkanten av en no deal", sa McDonnell till Sky News och sa att Labour försökte arbeta med andra oppositionspartier.

"Vi måste gå framåt nu, sammanföra människor och blockera en no deal och om det innebär att gå tillbaka till folket (för en andra folkomröstning), så var det."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend