Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Storbritanniens premiärminister hoppfulle Stewart säger att han inte kommer att tjäna under #BorisJohnson

DELA MED SIG:

publicerade

on

Rory Stewart (avbildad), en utmanare för att ersätta den brittiska premiärministern Theresa May, sa på söndagen att han inte skulle tjänstgöra under Boris Johnson om den tidigare borgmästaren i London vann ledarskapstävlingen, och kritiserade honom för att han vägrade att debattera hans brexitpolitik. skriver Elizabeth Piper.

"Hur ska Boris leverera Brexit, hur? Jag vet inte ens vad han tror. Han kommer inte att prata med mig, han kommer inte att prata med dig, han kommer inte att prata med allmänheten. Vi vill veta vad han tror på, säger Stewart till BBC Andrew Marr Show.

"Jag skulle inte tjäna under ett Boris-kabinett."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend