Anslut dig till vårt nätverk!

Belgien

#5G – "Biltillverkning är så viktig för Europa, den måste vara framtidssäker" Weigel #StrategicAgenda #EUCO

DELA MED SIG:

publicerade

on

EU-Reporter spoke to Dr Walter Weigel, vice president and chief strategy officer of Huawei’s European Research Institute. Huawei employs more than 2,500 researchers in labs across Europe. It also works with European universities and research institutes on its more long-term innovation, where Huawei is looking five to ten years into the future.

Europe’s research strengths lie particularly in its expertise in telecommunications and materials. Weigel says Europe has some of the best mathematicians in the world, with many recipients of the prestigious Field medal for mathematics.

Vi frågade Huawei om utvecklingen av hur 5G kommer att vara transformativ, Dr Weigel sa att Huawei utvecklar 5G inom många områden, ett exempel som Dr Weigel gav är ett projekt med det tekniska universitetet i München som ansluter alla elektroniska enheter på operationssalen inklusive instrument , operationsbordet, övervakningsutrustning för patienten och belysning. 5G kommer att sammanföra detta, Huawei är också mycket medvetna om säkerhetskravet och har två labb i Europa som är fokuserade på cybersäkerhet.

As heads of government meet in Brussels to discuss the ‘Strategic Agenda’ for the EU’s next five years, Weigel says that 5G is important – especially since the European car manufacturing industry is so important for Europe, it has to be future proof and look into electronic and autonomous cars. Weigel gave examples of two autonomous vehicle projects that Huawei is currently developing in Europe.

Om cybersäkerhet och anklagelser från president Trump, berättade Weigel EU-Reporter att Huawei har öppnat upp sin hårdvara och källkod för cybersäkerhetsenheterna i de tyska och brittiska regeringarna, och att ingen oro hittades.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend