Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Premiärminister hoppfulla Hunt säger att han skulle gå för no-deal #Brexit om EU inte ändras

DELA MED SIG:

publicerade

on

Jeremy Hunt (avbildad), underdogen i kapplöpningen om att bli nästa brittiska premiärminister, sa att han skulle ta Storbritannien ut ur EU utan avtal den 31 oktober om EU inte hade visat att det var villigt att omförhandla Brexit-avtalet, skriver Hannah McKay.

“If we got to the 31st of October, and the EU have not shown the willingess to negotiate a better deal … then my judgment is that weighing those difficult options up, the political risk of no Brexit is far worse than the economic risk of no deal,” Hunt said at a leadership hustings event in Birmingham, central England.

"Jag skulle ta oss ut ur EU i den situationen."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend