Anslut dig till vårt nätverk!

EU

#Eurostats övervakningsrapport – Hur EU har gjort framsteg mot #Sustainable Development Goals

DELA MED SIG:

publicerade

on

Sustainable development aims to achieve a continuous improvement in citizens’ quality of life and well-being, without compromising the well-being of future generations. This involves the pursuit of economic progress, while safeguarding the natural environment and promoting social justice. For these reasons, sustainable development is a fundamental and overarching objective of the European Union and the progress towards the goals agreed at UN level is regularly monitored and reported. Hämta fulltext på Eurostats webbplats.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend