Anslut dig till vårt nätverk!

EU

#JunckerPlan – 800 miljoner euro för innovativa små och medelstora företag i elva länder

DELA MED SIG:

publicerade

on

Europeiska investeringsbanken (EIB) och ProCredit Group tillhandahåller 800 miljoner euro till innovativa små och medelstora företag (SMF), inom ramen för Europeiska fonden för strategiska investeringar (EFSI), den centrala delen av Investment Plan för Europa, or “Juncker Plan”, and the InnovFin SME-garanti.

Finansieringen kommer att rikta sig till företag som använder ny teknik och producerar nya produkter i ett av de elva länder där anläggningen är tillgänglig (Albanien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Georgien, Tyskland, Grekland, Moldavien, Republiken Nordmakedonien, Rumänien, Serbien och Ukraina). Ett pressmeddelande finns tillgängligt här.. Från och med juni 2019 har Juncker-planen mobiliserat nästan 410 miljarder euro i ytterligare investeringar. Planen stöder för närvarande 952,000 XNUMX små och medelstora företag över hela Europa.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend