Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Johnson kommer att motstå uppmaningar om #Brexit-försening, säger lagstiftaren Rees-Mogg

DELA MED SIG:

publicerade

on

Boris Johnson, favoriten att bli nästa brittiska premiärminister, har ryggraden att motstå påtryckningar från parlamentet att fördröja Brexit igen även om det innebär att man lämnar EU utan avtal, sa en ledande supporter fredagen (19 juli). skriver Guy Faulconbridge.

På frågan om nästa premiärminister kan tvingas av parlamentet att skjuta upp Brexit igen, säger lagstiftaren Jacob Rees-Mogg (avbildad) sa till Radio 4 att den nya premiärministern skulle ha befogenhet att motstå samtal om ytterligare en försening om han ville.

"Frågan kommer att vara om premiärministern har ryggraden att gå vidare och lämna, och det tror jag att Boris Johnson har, eller skulle premiärministern vara i samma position som Theresa May och ge sig på den här typen av påtryckningar", säger Rees. sa Mogg.

Storbritannien ska lämna blocket den 31 oktober.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend