Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Hammond att avgå på onsdag över inget avtal #Brexit

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritanniens finansminister Philip Hammond (avbildad) sade på söndagen (21 juli) att han skulle avgå på onsdag (24 juli) innan hans förväntade avskedande av favoriten att bli Storbritanniens nästa premiärminister, Boris Johnson, tillträder, skriver Elizabeth Piper.

"Jag är säker på att jag inte kommer att få sparken eftersom jag kommer att avgå innan vi kommer till den punkten," sa Hammond till BBC. Andrew Marr Show.

"Förutsatt att Boris Johnson blir premiärminister förstår jag att hans villkor för att tjänstgöra i hans regering skulle inkludera att han accepterade ett utträde utan avtal (EU) den 31 oktober. Det är inget jag någonsin skulle kunna skriva under på."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend